VLAREMA contract eenvoudig opmaken

myVLAREMA

VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

Welkom

Welkom op myVLAREMA, het online platform waarbij wij u helpen uw verplichte VLAREMA-overeenkomst snel en eenvoudig af te sluiten.

U heeft een contract voor gemengd afval? Vanaf 30 juni 2013 bent u wettelijk verplicht een contract van bronsortering te kunnen voorleggen bij controle door bevoegde instanties.

Daarom zullen wij, Vanheede Environment Group, u verder bijstaan om de selectieve inzameling binnen uw bedrijf zo optimaal mogelijk te organiseren.

Uw VLAREMA-overeenkomst is gekoppeld aan het ophaaladres – het plaatsingsadres waar het gemengd afval effectief vrijkomt bij de bedrijfsactiviteiten en ook daar wordt opgehaald.

De verplichte overeenkomst start vanuit de basis van het vrijkomen van gemengd afval tijdens de bedrijfsactiviteiten. Er moet kunnen aangetoond worden dat de 20 stromen van de lijst optimaal selectief aangeboden en uitgesorteerd worden. Vandaar dat u geen gemengd afval terugvindt in de lijst. Belangrijk: u hoeft enkel de afvalstromen te selecteren die vrijkomen tijdens uw bedrijfsactiviteiten, de overige niet.

Gelieve hieronder uw klantnummer en registratiecode - die u terugvindt in uw brief - in te vullen.